Jean - Michel Mortreau francia kézműves csokoládékészítő munkái a Pauline csokoládék, melyek, Tanzániai, Perui és Dominikai kakóbabból dolgozik. Csokoládéi minden összetevője biogazdálkodásából származik. Nagyon finoman harmonizálja a kakaóbabok jellegzetes ízjegyeit az olykor ropogós, olykor lágy Montélimar nugáttal, kandírozott gyümölcsökkel, kókusszal.
Les Chocolat de Pauline
Pauline Noir kollekció
A Noir kollekció mindegyik ízvilága 70%-os kakaótartalmú különlegességeket rejt, négy különböző ízben:
  • - Kandírozott narancsos
  • - Kandírozott gyömbér
  • - Pirított magyorós
  • - Tengeri sós étcsokoládé
Kakaótartalom: 70%
Tömeg: 70 g
les Chocolats de Pauline
A Noir kollekció mindegyik ízvilága 70%-os kakaótartalmú különlegességeket rejt, négy különböző ízben:
  • - Croquant de chocolat NOIR aux éclats de NOUGAT - Ét Montélimar
  • - Croquant de chocolat au LAIT aux éclats de NOUGAT - Tej Montélimar
  • - Bouchees de chocolat NOIR noix de COCO - Kókuszos étcsokoládé
  • - Bouchees de chocolat au LAIT noix de COCO - Kókuszos tejcsokoládé
Kakaótartalom: Ét -70%, Tej - 40%
Tömeg: 45 g

Prémium ajándék

Bor

Pálinka

Csokoládé

Tea - Twinings Tea

Kapcsolat

Mardoni Cafe

Kávégépek

Kávé specialitások

Fesztivál

Kapcsolat

Nagykereskedelem

Termékek

Szolgáltatásaink

Kapcsolat

Telefon:

+ 36 20 / 3536 790,

 

E-mail:

info@mardoni99.hu