François Pralus a világ egyik legelismertebb csokoládéművésze. Remekművei alapanyagául a legjobb termőterületek válogatott kakaóbabjai szolgálnak. Crillo és Trinitario babot használ Indonéziából, Venezuelából, Kolumbiából, Brazíliából, Ecuadorból, Sao Tome és Principéről, Ghánából és Tanzániából. Mára már saját kakaó ültetvénnyel is rendlekezik Madagaszkáron. Babot termesztenek, betakarítják, gondosan erjesztik majd megpörkölik s így kerülnek el a Franciországban található Roanne-i létesítménybe. Íme az eredmény.
François Pralus

François Pralus

Barre Infernale Lait

Tej mogyorós praliné, Pralus módra.

"Pokoli tábla" tejcsokoládé, pörkölt mogyorós pralinéval töltve.

2009 AOC Gold díjas

 

Kakótartalom: 45%

Tömeg: 160 g

François Pralus

Barre Infernale Noire

Ét mandulás praliné, ínyenceknek.

"Pokoli tábla" étcsokoládé, pörkölt mandulás pralinéval töltve.

 

Kakótartalom: 75%

Tömeg: 160 g

François Pralus

Cacao Show

Ízletes és egészséges forró csokoládé készíthető a zsírszegény kakaóport és 75%-os Madagaszkári csokoládét tartalmazó  mixből. Egészséges, ugyanis bio kakaó, bio cukor, tiszta, szerves kakaóvaj, non-GMO szójalecitin teszi kényelmessé a forró csokoládé fogyasztását.

 

Tömeg: 250 g

Prémium ajándék

Bor

Pálinka

Csokoládé

Tea - Twinings Tea

Kapcsolat

Mardoni Cafe

Kávégépek

Kávé specialitások

Fesztivál

Kapcsolat

Nagykereskedelem

Termékek

Szolgáltatásaink

Kapcsolat

Telefon:

+ 36 20 / 3536 790,

 

E-mail:

info@mardoni99.hu