Amedei
Amedei Toszkána egy elvarázsolt, mágikus hely, ahonnan a kézművességen alapuló munka gyümölcsei jó úton indulnak a világhírnév felé. Bársonyos csokoládé ízek, a gyermekkor és az öröm pillanatai, kényeztetés és egyediség eggyé olvadva. Lépjen be az egyedülálló Amedei manufaktúra termékeit felvonultató világunkba, melynek eredményeképp olyan csokoládékkal találkozhat, amelyeket csak legmerészebb álmaiban kóstolt! Mi elhoztuk Önnek, egyenesen Toszkánából.
Amedei Toscano Black 70 - Dark Chocolate Bar 70%
Az egyik legmagasab kakaótartalommal megáldott Amedei étcsokoládé páratlan ízét egy gondosan kiválasztott eredetű Trinitario és Cirollo kakkaó adja.
A hárslevelű törkölypálinka alapanyagát Tokaj Hegyalján, a Szent Tamás Pincészet Nyulászó-dűlőjében termett, hárslevelű szőlő adja. Aranysárga színét a tölgyfahordós érlelésnek köszönheti.

Kakaótartalom: 70%
Tömeg: 50 g
Amedei Toscano Black 63 - Dark Chocolate Bar 63%
Amedei Toscano Brown - Milk Chocolate
Egy 63%-os feketecsokoládé-szelet, mely csekély gyümölcssavasságával nyújt zamatos és hosszan tartó ízt a keserű csokoládé kedvelőinek.

Kakaótartalom: 63%
Tömeg: 50 g
32%-os kakaótartalommal kivételesen sima és krémes ízű tejcsokoládé, ami a maláta jegyeivel tölti ki a tej és a karamella ízeit.

Kakaótartalom: 32%
Tömeg: 50 g
Amedei 9 - Dark Chocolate Bar 75%
Az Amedei legmagasabb kakaótartalmú feketecsokoládéja: 75%-os. Szója Lechtint nem tartalmaz. Ez a kellemes csokoládé édes-keserű íze finoman adja ki aromáit kissé a ribiszke ízeivel.

Kakaótartalom: 75%
Tömeg: 50 g
Amedei Porcelana - Dark Chocolate Bar 70%
Az igencsak megbecsült Porcelana kakaóbab, melyet kizárólagosan használva hozzák létre a Porcelana csokoládét, egy kifinomult, fantasztikus ízt ad, a karamella ízjegyeivel. A Porcelana különlegességét mutatja, hogy dobozait egyedileg számozzák.

Kakaótartalom: 70%
Tömeg: 50 g
Amedei Chuao - Dark Chocolate Bar 70%
Világszerte csak az Amedeinek van kizárólagos joga a Chuao csokoládé forgalmazására. A Chuao aromájában az aszalt szilva és piros gyümölcsök íze egy nagyon tiszta lecsengést eredményez.

Kakaótartalom: 70%
Tömeg: 50 g
Amedei Madagascar - Dark Chocolate Bar 70%
A pörkölt kakaóbab, sűrű forró csokoládé, calamint, levendula és a mészkőszirtek (óceán) hangulata keveredik a Madagascar csokoládéban.

Kakaótartalom: 70%
Tömeg: 50 g
Amedei Nocciole - Milk Chocolate Bar with hazelnuts
A legendás Amedei tejcsokoládé találkozása a híres Piemonti mogyoróval. Egy igazi, klasszikus recept alapján készül, mely biztosítja a tartós mogyorós utóízt. Az Amedei Nocciole a tejcsokoládé és a pirított mogyoró szövetkezete.

Kakaótartalom: 32%
Tömeg: 50 g
Amedei Toscano Red - Dark Chocolate Bar with red fruits
Nem csupán egy csoki, hanem... a kakóbab és a gyümölcsök keverékének lassú, élvezetes kibontakozása. Az eper, a málna és a cseresznye aromája kelti életre a fokozott gyümölcsös ízvilágot. Az Amedei Toscano Red egyedülálló csokoládé a világon.

Kakaótartalom: 70%
Tömeg: 50 g

Prémium ajándék

Bor

Pálinka

Csokoládé

Tea - Twinings Tea

Kapcsolat

Mardoni Cafe

Kávégépek

Kávé specialitások

Fesztivál

Kapcsolat

Nagykereskedelem

Termékek

Szolgáltatásaink

Kapcsolat

Telefon:

+ 36 20 / 3536 790,

 

E-mail:

info@mardoni99.hu